Print

Laatste Kans!

Written by Super User. Posted in NL

Radioships.com is nu zo'n vijf en een half jaar actief en heeft in die tijd zeven miniaturen uitgebracht, de één in een grotere oplage dan de ander. Logisch; de mv Mi Amigo is nu eenmaal populairder dan het REM eiland.

Van twee miniaturen is inmiddels geen voorraad meer. Het aantal zeezenderfans wordt eigenlijk alleen maar kleiner en de meeste fanatiekelingen die een miniatuur van een zendschip wilden hebben, hebben dat nu wel in huis. Maar natuurlijk zijn er altijd nog wel enkelen die om welke reden dan ook nu pas zo'n miniatuur willen hebben. En zeker nu we de 50e verjaadag van Radio Caroline vieren en de 40e verjaardag van 31 augustus 1974 naderen, zullen er misschien toch nog een paar mensen een miniatuur willen hebben.

Samen met de gieter die de mallen voor me maakt, heb ik gecheckt hoe de conditie van de mallen is. Die dingen slijten niet alleen door het gebruik maar 'verouderen' ook. Na verloop van tijd zijn ze domweg onbruikbaar.

Ik heb besloten nogmaals een aantal miniaturen te laten gieten van Veronica's Norderney en de Mebo 2 van Radio Noordzee.

Omdat de prijs van tin de afgelopen jaren krankzinnig is gestegen, ontkom ik er niet aan de nieuwe afgietsels wat duurder te maken dan de eerste oplagen.

Een exemplaar van RS1, de Norderney, kost inclusief verzending binnen Nederland € 40.

Een exemplaar van RS3, de Mebo 2, kost inclusief verzending binnen Nederland € 50.

Tot en met 31 mei 2014 kun je intekenen op die nieuwe oplagen. De bedoeling is om de bestelde miniaturen dan eind augustus klaar te hebben.

Interesse? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je bestelling. Je krijgt dan een bevestiging met het verzoek een aanbetaling van € 10 per miniatuur te doen en je volledige adres door te geven. Mocht je meerdere miniaturen bestellen, dan kan ik je laten weten wat de precieze verzendkosten gaan worden, want wellicht kunnen bestellingen gecombineerd worden. Als de miniaturen klaar zijn voor levering krijg je daarvan weer bericht en handelen we de zaak af.

Overigens voor alle duidelijkheid: de overige miniaturen zijn nog 'gewoon' te bestellen. En Radioships.com is bezig met (de voorbereidingen van) nieuwe miniaturen, want er zijn nog wat zeezenders die ik op deze manier wil vereeuwigen!