Print

RS2: mv Mi Amigo

Written by Super User. Posted in NL

OOK DE OCEAAN OVER
 UITVERKOCHT
rs2a1
 
rs2en1
 
 
Begin november 2008, zo’n vier maanden na het eerste miniatuur, kon ik nummer twee presenteren. Helaas duurde het nog heel wat langer voor ik de bestellingen ook echt kon leveren. Ik kon daar niets aan veranderen en gelukkig werd niemand boos en bestelde niemand af!

Waar ik erg blij mee was, was het feit dat ik nu kon bewijzen dat het geen wilde plannen waren en dat ik wel degelijk een serie wìlde en kòn maken.
Zoals altijd was ook dit miniatuur begonnen als een hompje boetseermateriaal dat er na vele uren werk alsvolgt uitzag:

 
RAB 0642
 
En als ik dan een partijtje bestellingen heb klaargemaakt voor verzending, waar ook nog een lief uurtje mee heengaat, vind ik het nog steeds erg leuk om zo’n ‘vloot’ te zien liggen.
 
 rs2sCU
Ook RS2 heeft fans in het buitenland. Er zijn exemplaren verzonden naar België, Engeland, Afrika en de Verenigde Staten!
 
De grote mast moet je overigens zelf op zijn plaats zetten. (Gebruik daarvoor twee komponentenlijm of superlijm. Ga niet solderen tenzij je heel goed weet wat je doet! Tin smelt plotseling en erg snel.) Als ik ‘m zou plaatsen, past het miniatuur niet meer in het doosje en wordt het geen ‘bus-stuk’ maar een ‘pakje’, wat qua porto veel duurder is.