Skip to main content

Bestellen

LET OP: NIEUWE POST-TARIEVEN

Op het ogenblik heeft radioships.com tien miniaturen in de collectie.


miniatuur:             kosten

RS1:         NL € 40,50      Europa € 41, wereld € 45   UITVERKOCHT

RS2:         NL € 36,50      Europa € 36, wereld € 40   UITVERKOCHT

RS3:         NL € 50,50      Europa € 54, wereld € 58   UITVERKOCHT

RS4:         NL € 43,50      BUITEN NL: INFORMEER NAAR DE KOSTEN   Nog enkele exemplaren

RS5:         NL € 61,50      Europa € 64, wereld € 68   UITVERKOCHT

RS6:         NL € 51,50      BUITEN NL: INFORMEER NAAR DE KOSTEN

RS7:         NL € 51,50      Europa € 54, wereld € 58   UITVERKOCHT

RS8:         NL € 77,25      UITVERKOCHT

RS9:         NL € 50,50      BUITEN NL: INFORMEER NAAR DE KOSTEN

RS10:       NL € 50,50      BUITEN NL: INFORMEER NAAR DE KOSTEN   Nog twee stuks   

Neem contact op met  info@radioships.com, meld welk miniatuur je wilt bestellen en geef je naam, huisadres, postcode en woonplaats. Je ontvangt daarna de informatie over de betaling. Ik ga aan de slag met het afwerken en je ontvangt een e-mail als je bestelling verzonden wordt.

Als je niet het risico wilt lopen dat je miniatuur niet aankomt op de plaats van bestemming, of beschadigd arriveert, kun je je zending laten aantekenen. Kijk voor de prijzen en alle overige informatie over aangetekend verzenden op de website van postnl of hoe ze inmiddels ook mogen heten. Als je van deze dienst van Post.nl gebruik wilt maken voor de verzending van jouw miniatuur, komen die kosten er dus bij. Geef bij je bestelling aan wat je wilt en verhoog de totale kosten met dat bedrag. Voor zendingen die ‘normaal’ verzonden mogen worden, is radioships.com niet aansprakelijk.

Radioships.com is geen bedrijf(je) maar gewoon een hobbyproject en ik kan me niet permitteren op te draaien voor verlies of diefstal van een zending. Het is, sinds ik in 2008 met Radioships.com begon, gelukkig slechts één keer voorgekomen dat een miniatuur niet door de geadresseerde is ontvangen. Maar van die ene keer baal ik enorm, want er blijft toch die onuitgesproken vraag ‘heeft-ie ‘m wel verstuurd’. Als een zending niet wordt aangetekend, kan ik niet bewijzen dat ik ‘m heb verstuurd. Er zal dus altijd een mate van vertrouwen moeten zijn. Als je er niet op vertrouwt dat ik een bestelling inderdaad opstuur, maar je wilt ook niet de kosten maken voor aangetekende verzending, doe me dan een plezier: bestel niets.

De miniaturen worden altijd afzonderlijk verpakt en verzonden.

Bij RS2, RS3, RS5, RS6 en RS7 wordt de grote/voorste mast los bijgesloten omdat het anders geen ‘bus-stuk’ kan blijven (dan past-ie niet meer in het doosje) maar een ‘pakje’ wordt, wat nòg weer duurder is qua porto. De mast bevestig je met combikit (aanrader) of superlijm. Ga tinnen masten niet solderen tenzij je heel goed weet wat je doet!

RS4 bestaat uit drie onderdelen die je zelf met combikit of superlijm aan elkaar zet, om dezelfde reden.

Bestel pas als je de Voorwaarden hebt gelezen.

Radioships.com hanteert de zelfbedachte, kosmos-wijd gepatenteerde ‘Goed Geld Niet Terug garantie’. 😉

Betalingen worden alleen teruggestort als er geen miniatuur geleverd kan worden. Een betaalde bestelling afblazen kan niet, want ik maak nu eenmaal wel allerlei kosten.

Mocht de klant zijn of haar argumenten kracht komen bijzetten met hulp van een automatisch wapen, een knokploeg of een roedel schuimbekkende honden, dan is het zeer zeker niet uitgesloten dat de kwestie nog eens besproken kan worden.

VOORWAARDEN

1) radioships.com doet zijn uiterste best bestellingen zo vlug mogelijk te leveren. Als een bestelling langer duurt dan gewenst of beloofd, ligt dat aan begrijpelijk ongeduld van de klant, staking bij de tin-mijn, vertraging bij de gieter, geklungel van een postbode of aan de klimaatverandering maar nimmer aan radioships.com.

2) radioships.com behoudt zich nadrukkelijk het recht voor waanzinnig mooie miniaturen te leveren. Afnemers die na ontvangst van hun bestelling bevangen raken door de ongekende schoonheid van het geleverde kunnen eventuele medische kosten die daardoor moeten worden gemaakt nimmer verhalen op radioships.com.

3) Mocht een afnemer de indruk hebben dat een bepaald detail van een door radioships.comgeleverd miniatuur niet overeen komt met de werkelijkheid dan is de werkelijkheid daarvoor aansprakelijk.

4) Afnemers van een miniatuur die hun exemplaar op eigen initiatief willen aanpassen of overschilderen in levensechte kleuren mogen dat doen zolang zij familie, vrienden, kennissen, collega’s, radio/tv en kranten die het miniatuur vervolgens bewonderen maar duidelijk maken dat de verandering weliswaar heel verdienstelijk is, maar dat de basis uiteraard het geniale model van radioships.com is.

5) Trotse eigenaren van een miniatuur van radioships.com hebben toestemming een foto van hun exemplaar, gemaakt in de woning van de eigenaar, per e-mail naar radioships.com te sturen in de hoop dat de bedrijfsleiding genegen is te overwegen tot plaatsing op de website over te gaan. Wegens de ongekend hoge kwaliteitseisen die radioships.com nu eenmaal hanteert, is plaatsing zeker niet vanzelfsprekend en moet dan ook worden beschouwd als een bijzondere gunst.

6) Door tot aankoop van een door radioships.com vervaardigd miniatuur over te gaan, verplicht de koper zich na levering minstens één maal per etmaal één uur in diepe bewondering voor het miniatuur door te brengen. Als de koper meerdere miniaturen bezit, mag dat uur worden opgedeeld over de diverse exemplaren.

7) Klanten of potentiële klanten die zich serieus afvragen hoeveel radioships.com op een miniatuur verdient, dienen zich op eigen kosten te wenden tot de dichtstbijzijnde psychiater.